PER QUE ALGÚ VOLDRIA UNA BICICLETA ELÉCTRICA?

03/06/2016

Descobreix les ventatges i vine a disfrutar a la Vall de Camprodon

Per què algú voldria una bicicleta elèctrica?
Bé, les bicicletes elèctriques ofereixen els mateixos grans beneficis que les bicicletes tradicionals, incloent l'estalvi de costos (perquè no necessites permís de conduir ni assegurança obligatòria). I connecten amb la millora de la salut i la comunitat.
La veritable avantatge de les ebikes són, al meu entendre, la seva eficiència a l'hora de pujar turons o de lluitar contra el vent, combinat amb un millor rang. Si vostè experimenta dolor al genoll o asma, per exemple, amb una bicicleta elèctrica tindrà una nova vida al ciclisme. És més fàcil convèncer al teu amic o parella que t'acompanyi a pedalar per camins més sovint i et permetrà anar a treballar dies de calor extrema i sense suar tant. He tingut cotxes i ciclomotors abans i mai em vaig sentir tan segur i fresc com circulant per camins en bici, lluny del trànsit.
Les bicicletes elèctriques eliminen molts dels obstacles i desafiaments que enfronten les persones amb cicles a pedals tradicionals, però tampoc són perfectes. Poden ser costoses, complexes i pesades, que és el que notes si la bateria s'esgota a meitat de camí.
 
Quins tipus de recorreguts són millors en bicicletes elèctriques? En quins casos no serveixen?
Des dels primers dies de bicicletes elèctriques als Estats Units (a partir de 1999 amb l'EV Global Motors ebike de Lee Iacocca) els quadres i la forma d'impulsar la bicicleta realment han evolucionat.
A més de kits de bricolatge simples també hi ha sistemes com el remolc Ridekick, que afegeixen rendiment a les ebike, a més de capacitat d'emmagatzematge! Aquest sistema, en particular, és més fàcil que la instal·lació d'un kit i pot ser fàcilment compartida entre els membres d'una família i amics.
Avui dia és possible bussejar en una àmplia oferta. En algunes ciutats fins i tot es pot llogar bicicletes elèctriques per tenir una millor idea de com funcionen ... Però l'experiència més pura són les ebikes construïdes expressament. Són bicicletes que van ser dissenyades i venudes com elèctrica. Són més lleugeres, més resistents i capaços que mai. Si vostè necessita una bicicleta plegable per guardar en el seu golfes o prendre un avió, un tàndem per llogar i muntar amb el seu amic en vacances o un coet per llançar-costa avall en senders de muntanya (sense necessitat d'un telecadira!), Hi ha sens dubte 1 ebike per aquí plenament capaç de fer-ho.
Òbviament, jo sóc un gran fan de la tecnologia i és veritat que l'amplitud de productes ha crescut gràcies en gran part a l'acceptació generalitzada a Àsia i Europa, però les ebikes encara han batallar de guanyar.
Si vostè és un ciclista de muntanya purista, les ebikes li poden semblar una amenaça. De la mateixa manera que els snowboards solien estar fora de la llei en estacions d'esquí com Vail Colorado en la dècada dels 80, les ebikes es troben encara en els seus primers dies. Amb el temps es va convertir en el corrent principal i la marca de snow Burton va ajudar a la seva popularització. Avui, estacions com Deer Valley Utah segueixen sent "de només esquí" però avui pots practicar nowboard gairebé a tot arreu i segur que amb les ebikes passarà el mateix. Una vegada que la tecnologia es torna millor compresa i apreciada no se sentirà tan amenaçant per a alguns.
Per ser honest, jo faing servir la meva bici elèctrica en dies de pluja i amb neu, i de nit aparco en zones d'alta criminalitat on el robatori o vandalisme podrien ser un risc. Dit això, fa poc vaig agafar l'assegurança de la bicicleta, de manera que ara em sento molt més còmode des del punt de vista del robatori i la responsabilitat civil. Per resumir els contres de les bicicletes elèctriques: tendeixen a ser més pesades, més forts i gairebé sempre més cares que les bicicletes tradicionals.Llegir més: http://www.ebici.cat/news/he-de-comprar-una-bicicleta-electrica-tot-el-que-cal-saber-per-comencar/